Tietoa meistä

Olemme pieni löytöeläinhoitola Sastamalan Kiikoisissa. Vastaanotamme Sastamalan, Huittisten, Punkalaitumen ja Kokemäen alueen löytökissat ja muut pienlemmikit sekä koirat Huittisten, Punkalaitumen ja Kokemäen alueelta

Vastaanotamme myös eri syistä avuntarpeessa olevia eläimiä, kuten kodinvaihtajia tai eläinsuojelutaustaisia lemmikkejä. Eläinlääkärikulut ovat isoin menoerä, joita ei monesti kateta pelkillä luovutusmaksuilla

Vuosittain hoidamme yli 400 eläintä, näistä osalle etsimme itse kodin, osa sijoitetaan muille tahoille etsimään kotia. Teen tätä työtä kotimme yhteydessä, palkkatyön ohessa, siksi ennen meille tuloa pitää sopia käynnistä, koska meillä ei ole hoitolalla varsinaisia aukioloaikoja :). Perheeseen kuuluu myös muita kuin minä, siksikin toivon että huomioitte aukioloajat myös soittojen yhteydessä.

Koulutukseltani olen pieneläinhoitaja, ammatillinen opettaja ja sosionomi. Valmistuin myös ammatilliseksi opinto-ohjaajaksi. Eläinsuojelutyön aloitin vuonna 2003 Rekku Rescue ry:n kautta, tässä yhdistyksessä toimin vieläkin varsinaisena jäsenenä ja teen mitä ehdin ja pystyn, lähinnä lähetän täältä hoitopaikkoihin apua tarvitsevia kissoja. Vapaaehtoistyötä teen edelleen myös Suomen eläinsuojeluyhdistysten liiton vapaaehtoisena eläinsuojeluneuvojana. 2021 elokuussa minut valittiin Aluehallintoviraston valtuuttamaksi eläinsuojeluvalvojaksi. Tämä on myös vapaaehtoistyötä.

Kiikoisten löytöeläinpalvelu perustettiin vuonna 2012 hyvin vaatimattomista lähtökohdista ja tein löytöeläintyötä sivutoimisena vuoden 2017 syksyyn asti, kunnes valmistuin eläintenhoitajaksi. Omia eläimiä meillä on kolme kissaa ja 5 koiraa sekä satunnaiset kotihoitoeläimet.

Tällä hetkellä löytöeläintyön lisäksi toimin ammatillisena opettajana Huittisten ammatti- ja yrittäjäopistossa Kokemäellä, käyn satunnaisesti luennoimassa Taitotalossa Helsingissä ja opiskelen kissan ruokinta-osatutkintoa Taitotalossa.

Terveisin Mira <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *