Tietoa meistä

Olemme pieni löytöeläinhoitola Sastamalan Kiikoisissa. Vastaanotamme Sastamalan, Huittisten ja Lavian alueen löytökissat ja muut pienlemmikit koiria lukuunottamatta.

Vastaanotamme myös eri syistä avuntarpeessa olevia eläimiä, kuten kodinvaihtajia tai eläinsuojelutaustaisia lemmikkejä.

Vuosittain hoidamme 300-400 eläintä, näistä osalle etsimme itse kodin, osa sijoitetaan muille tahoille etsimään kotia. Teen tätä työtä kotimme yhteydessä, siksi ennen meille tuloa pitää sopia käynnistä, koska meillä ei ole hoitolalla varsinaisia aukioloaikoja :). Perheeseen kuuluu myös muita kuin minä, siksikin toivon että huomioitte aukioloajat myös soittojen yhteydessä.

Koulutukseltani olen pieneläinhoitaja ja sosionomi. Eläinsuojelutyön aloitin vuonna 2003 Rekku Rescue ry:n kautta, tässä yhdistyksessä toimin vieläkin varsinaisena jäsenenä ja teen mitä ehdin ja pystyn, lähinnä lähetän täältä hoitopaikkoihin apua tarvitsevia kissoja. Vapaaehtoistyötä teen edelleen myös Suomen eläinsuojeluyhdistysten liiton vapaaehtoisena eläinsuojeluneuvojana.

Kiikoisten löytöeläinpalvelu perustettiin vuonna 2012 hyvin vaatimattomista lähtökohdista ja tein löytöeläintyötä sivutoimisena vuoden 2017 syksyyn asti, kunnes valmistuin eläintenhoitajaksi. Nyt kun teen tätä kokopäivätyökseni, on pakko ryhtyä kunnostamaan hoitolaa hieman käytännöllisemmäksi. Talvella 17/18 remontoimme siis hoitolaa ja tilat ovat siksi työn alla todennäköisesti helmikuuhun 2018 asti.

 

Terveisin Mira <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *