Löytöeläimet

Vastaanotamme seuraavien alueiden löytöeläimet
Kissat:

Sastamala, Huittinen, Punkalaidun, Kokemäki
Koirat:

Kokemäki, Punkalaidun, Huittinen, Sastamala
Muut pienlemmikit:

Sastamala, Huittinen, Punkalaidun ja Kokemäki

KUN LÖYDÄT irrallaan olevan lemmikkieläimen, soita/lähetä viesti niin sovitaan eläimen noudosta. Meillä ei ole yöpäivystystä, mutta toki voi yrittää tavoitella löytöeläimen talteenottoasioissa aukioloaikojen ulkopuolellakin, mahdollisuuksien mukaan vastaamme silloinkin.

Jos mahdollista, kannattaa ensin selvitellä, löytyisikö eläimen omistaja lähistöltä.

Talteenotetut löytöeläimet löydät paikkakunnittain tämän sivun alaosasta tai Facebookin kansiosta talteenotetut löytöeläimet. Kansion pääsee katsomaan, vaikka ei käyttäisikään Facebookia. Klikkaa alla olevaa linkkiä, niin pääset suoraan albumiin. Tarkistamme aina eläimestä mikrosirun mahdollisimman nopeasti.

Löytöeläimen lakisääteinen hoitoaika on 15 vuorokautta, sen jälkeen omistusoikeus siirtyy. Tämän jälkeen eläimelle etsitään uusi koti tai se siirtyy jatkohoitoon eläinsuojeluyhdistykselle. Siksi onkin tärkeää etsiä ulkoilevaakin kissaa heti ensimmäisen päivän jälkeen, kun kissa ei käy kotona.

Tiedustelut talteenotetuista kissoista ja koirista puhelimitse arkisin klo 9-21 ja viikonloppuisin klo 10-16 numerosta 050 3537884 tai sähköpostitse info@kiikoistenloytoelainpalvelu.fi. HUOM!

Käyn myös muissa töissä, joten jos en heti vastaa, jätä joko vastaajaan viesti tai tekstiviesti, kiitos <3. Jos lemmikkisi katoaa, paras tapa ilmoittaa siitä on lähettää tekstiviesti kuvan ja yhteystietojen kera. Ethän soita katoamisilmoituksia aukioloaikojen ulkopuolella, kiitos. Mikäli näet lemmikkisi kuvan löydetyissä, huomioithan silti aukioloaikamme. Turvallisuussyistä eläimiä ei luovuteta yöaikaan. Voit lähettää esimerkiksi viestin Facebookin tai Whatsapin kautta, niin saamme tiedon heti kun viestejä luemme.
HUOM! Lemmikin noutaminen löytöeläinhoitolasta on maksullista. Hoidosta peritään noutomatkalta 0,56 e/km, sis. alv sekä hoitovuorokausista 30 e 1. vrk sekä seuraavilta 15 e/vrk, sis alv. Vain käteis/korttimaksu. Mikäli lemmikkiä on käytetty eläinsuojelulain perusteella eläinlääkärin vastaanotolla, on omistaja velvollinen maksamaan eläinlääkärikäynnistä aiheutuneet kustannukset (ELÄINLÄÄKÄRIN VASTAANOTTOMAKSUN, KULJETUSKUSTANNUKSET SEKÄ KÄYTETYN TYÖAJAN.)

https://www.facebook.com/pg/kiikoistenloytoelainpalvelu
SASTAMALA

4.6.24 Kalliala Sastamala talteenotettu tiine kissa. Ei sirua.

Tiedustelut ark 9-19, la-su 10-16 p. 0503537884

3.6.24 Kalliala talteenotettu kissa. Ei sirua.

Tiedustelut ark 9-19, la-su 10-16 p. 0503537884

HUITTINEN

7.6.24 Korkeakoski Huittinen talteenotettu. Ei sirua

Tiedustelut ark. 9-19, la-su 10-16 p. 0503537884

KOKEMÄKI
PUNKALAIDUN

21.4.24 Koskioinen Punkalaidun talteenotettu oranssiraidallinen kissa. Ei sirua.

Tiedustelut ark 9-19, la-su 10-16 p. 0503537884 HUOM! Käyn muissa töissä myös, joten en aina pysty vastaamaan. Jätä tällöin viesti, soitan työpäivän jälkeen .

KUVA HOITOLASTA